ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Λεία 10.000 ευρώ για τον απατεώνα που προσποιήθηκε τον φαρμακοποιό

Αγρίνιο: Λεία 10.000 ευρώ για τον απατεώνα που προσποιήθηκε τον φαρμακοποιό

Αγρίνιο: Λεία 10.000 ευρώ για τον απατεώνα που προσποιήθηκε τον φαρμακοποιό

Το κόλπο του “φαρμακοποιού” που θέλει να αγοράσει  αλλά ζητάει τα τραπεζικά στοιχεία του πωλητή έπιασε αυτήν τη φορά – Σε 10.000 ευρώ ανέρχεται η λεία.

Παρότι οι συνεχείς απάτες δημοσιοποιούνται και μάλιστα τονίζεται ότι στο Αγρίνιο κάποιοι προσποιούνται γνωστούς φαρμακοποιούς της πόλης για να εξαπατήσουν επιχειρηματίες, όταν έρχεται η ώρα της συναλλαγής παραχωρούν τα τραπεζικά τους στοιχεία!

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση επιτήδειος κατόρθωσε να μεταφέρει σε δυο λογαριασμούς του το ποσό των 10.000 ευρώ. Ο δράστης παραμένει άγνωστος και σε βάρος  του σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας αναφέρει:

“Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα στο χώρο εργασίας του και προσποιούμενος τον φαρμακοποιό στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών, ο δράστης απέσπασε από τον παθόντα, τους τραπεζικούς του κωδικούς και μετέφερε από τον λογαριασμό του παθόντα, σε δύο άγνωστους λογαριασμούς, συνολικά το χρηματικό ποσό των 10.000”.

Πηγή φωτογραφίας: newsbomb.com.cy

Μετά από μια δεκαετία στον ανακριτή η υπόθεση της 12χρονης που κάηκε ζωντανή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ