ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Κοπή πίτας με βραβεύσεις (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Κοπή πίτας με βραβεύσεις (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Κοπή πίτας με βραβεύσεις (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Βραβεύτηκαν προϊστάμενοι και διευθυντές υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου για την παραγωγικότητα και την συνέπεια του τμήματός τους!

Στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Αγρινίου και των Νομικών του Προσώπων. Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμάς ενώ παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί υπάλληλοι και εκπρόσωποι φορέων. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε σε όλους το 2020 να είναι ένα έτος ηθικής και οικονομικής ανάτασης, με υγεία, προκοπή και αισιοδοξία.

Φέτος με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής βραβεύτηκαν οι προϊστάμενοι και οι διευθυντές των υπηρεσιών Ηλεκτρομηχανικών Έργων και Εγκαταστάσεων Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου και συγκεκριμένα, η Βασιλική Καραπαπά, Προϊσταμένη του τμήματος Αγροτικής Παραγωγής, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών Σταυρούλα Παππά, ο Προϊστάμενος του τμήματος Ηλεκτρομηχανικών Έργων και Εγκαταστάσεων Νίκος Σερπάνος, όπως και η Διευθύντρια Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Χριστίνα Τσιχριτζή, οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους των τμημάτων τους απέδωσαν τα μέγιστα προσφέροντας τόσο στην υπηρεσία τους, όσο και στο κοινό συμφέρων!

Ο Δήμαρχος έκοψε την πίτα, αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για την αγαστή συνεργασία, τονίζοντας σχετικά με το πρόβλημα των απλήρωτων υπεροριών πως: “όποια προβλήματα προέκυψαν από οικονομοτεχνικές διαδικασίες δουλεύουμε και θα λυθούν”.

Τα φλουριά ήταν πέντε και αντιστοιχούσαν σε τρεις ημέρες άδειας.

Δημοσιεύτηκε από Συνείδηση Εφημερίδα στις Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Νεοχώρι Μεσολογγίου: Φορτηγό παρέσυρε θανάσιμα 47χρονο

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr