ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Με κίτρινη καρδιά στην κεντρική πλατεία το “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της Καθαριότητας (εικόνες)

Αγρίνιο: Με κίτρινη καρδιά στην κεντρική πλατεία το “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της Καθαριότητας (εικόνες)

Αγρίνιο: Με κίτρινη καρδιά στην κεντρική πλατεία το “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της Καθαριότητας (εικόνες)

Μια κίτρινη καρδιά τοποθετήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, παρουσία εκπροσώπων του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου. Πρόκειται ουσιαστικά για το “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που φροντίζουν να διατηρούν την πόλη και την ευρύτερη περιοχή καθαρή.

Το Αγρίνιο συγκαταλέγεται στους τρεις δήμους στους οποίους αποφασίστηκε να ανάψει η κίτρινη καρδιά και να παραμείνει φωταγωγημένη για μια εβδομάδα. Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης ανήκει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με την Kärcher Ελλάδος και, ουσιαστικά, αποτελεί μια δράση αναγνώρισης του έργου των εργαζομένων στην υπηρεσία Καθαριότητας.

Όπως έχει επισημάνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Κομμάτας στις 20 Νοεμβρίου άρχισε η Καθαρή Εβδομάδα και στο πλαίσιο αυτό φωταγωγήθηκε και το κτίριο όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.  «Λέμε ευχαριστώ στους ανθρώπους της καθαριότητας!», σχολίαζε.

Δείτε εικόνες από την κίτρινη καρδιά στην κεντρική πλατεία: 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ