ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΑγρίνιο: Η Κίνηση ΔΡΩ “πίσω” από τα παραμυθένια δεντρόσπιτα στο πάρκο – Ποιοι τα κατασκεύασαν

Αγρίνιο: Η Κίνηση ΔΡΩ “πίσω” από τα παραμυθένια δεντρόσπιτα στο πάρκο – Ποιοι τα κατασκεύασαν

Αγρίνιο: Η Κίνηση ΔΡΩ “πίσω” από τα παραμυθένια δεντρόσπιτα στο πάρκο – Ποιοι τα κατασκεύασαν

Την ικανοποίηση των μελών της εκφράζει η Κίνηση “ΔΡΩ” για το γεγονός ότι υιοθετήθηκε και υλοποιήθηκε η πρότασή της για τα δεντρόσπιτα στο Παπαστράτειο Πάρκο, στο Αγρίνιο.

Όπως είχε γράψει το sinidisi.gr υπέροχα μικρά δεντρόσπιτα, που παραπέμπουν σε νεραϊδένιο τοπίο, έχουν τοποθετηθεί πάνω σε κορμούς, σε διάφορα σημεία του πάρκου.

Την ιδέα όπως προκύπτει, είχαν διατυπώσει μέλη της Κίνησης Πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία “ΔΡΩ”.

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωσή τους στην οποία γίνεται γνωστό ότι έχουν υποβληθεί για το υπό ανάπλαση πάρκο και άλλες προτάσεις:

Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι στο πλαίσιο της ανάπλασης του Παπαστράτειου Πάρκου υιοθετήθηκε από τον Δήμο Αγρινίου η πρότασή μας για τοποθέτηση «δεντρόσπιτων/ νεραϊδόσπιτων» σε κομμένους κορμούς δένδρων.

Τα 21 δεντρόσπιτα κατασκευάστηκαν από τους αγρινιώτες καλλιτέχνες της ξυλογλυπτικής Sokoro Design και είναι πραγματικά έργα τέχνης. Θεωρούμε πως θα αποτελέσουν πόλο έλξης, χαράς και παιχνιδιού για τους μικρούς επισκέπτες του Πάρκου.

Εν αναμονή πλέον της παράδοσης του Πάρκου στους πολίτες του Αγρινίου τα μέλη της ΔΡΩ ευελπιστούν στην υλοποίηση και των άλλων προτάσεων  που έχουν καταθέσει στον Δήμο Αγρινίου, με στόχο την αισθητική και πολιτιστική αναβάθμιση του χώρου του Πάρκου.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ