ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Δημάδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Δημάδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Δημάδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τελέστηκε σήμερα το πρωί, στην πλατεία Μαρίας Δημάδη, στο μνημείο Πεσόντων, η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων από μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φορείς της πόλης και της περιοχής και της Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων.

Στην τελετή μνήμης και τιμής παρέστησαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Υποδιοικητή Παναγιώτη Στούμπο και τον Αστυνομικό Διευθυντή, Αναπληρωτή Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας, Νίκο Νικολάου.

Το Δήμο Αγρινίου, εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Σαλμά, Όλγα Πιστιώλη – Σαλακίδου, Ευθύμιος Γρίβας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φωτάκης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Νωρίτερα, στις 11.45 πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του Αγρινιώτη Ήρωα Νικόλαου Παναγιώτου από μαθητές του 2ου και 6ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Την Κυριακή, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, στις 10.00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η επίσημη δοξολογία και η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας. Μισή ώρα αργότερα, στις 10.30, θα ακολουθήσουν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία ΜαρίαςΔημάδη, ενώ στις 11.00, θα ξεκινήσει η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των αναπήρων πολέμου, μαθητριών της σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, των Προσκόπων, Εθελοντριών Νοσοκόμων του Ερυθρού Σταυρού κ.ά.

katathesi-stefanwn (14)

katathesi-stefanwn (15)

katathesi-stefanwn (16)

katathesi-stefanwn (17)

katathesi-stefanwn (18)

katathesi-stefanwn (19)

katathesi-stefanwn (20)

katathesi-stefanwn (21)

katathesi-stefanwn (22)

katathesi-stefanwn (5)

katathesi-stefanwn (6)

katathesi-stefanwn (7)

katathesi-stefanwn (8)

katathesi-stefanwn (9)

katathesi-stefanwn (10)

katathesi-stefanwn (11)

katathesi-stefanwn (12)

katathesi-stefanwn (13)

katathesi-stefanwn (4)

katathesi-stefanwn (1)

katathesi-stefanwn (2)

katathesi-stefanwn (3)

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού: Εκστρατεία ενημέρωσης στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ