ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρίνιο: Καταστροφή (και) στα ηλεκτρικά ποδήλατα στα Δικαστήρια (εικόνες)

Αγρίνιο: Καταστροφή (και) στα ηλεκτρικά ποδήλατα στα Δικαστήρια (εικόνες)

Αγρίνιο: Καταστροφή (και) στα ηλεκτρικά ποδήλατα στα Δικαστήρια (εικόνες)

Είτε κάποιος ήταν διπλά ατζαμής, είτε είχαμε άλλη μια περίπτωση βανδαλισμού στο δυτικό κομμάτι στο Αγρίνιο, δηλαδή σε μια ιδιότυπη “ζώνη παραβατικότητας” που έχει δημιουργηθεί από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την Αερογέφυρα και περιλαμβάνει μέσα ακόμη και το αστυνομικό μέγαρο της πόλης!

Συχνό θύμα είναι τα πολύπαθα ηλεκτρικά ποδήλατα που όποιος τα σκέφτηκε πρέπει να το έχει μετανιώσει άσχημα. Αυτή τη φορά στην περιοχή των δικαστηρίων έχουμε την εικόνα που βλέπει κανείς στις φωτογραφίες του κειμένου.

Το μεταλλικό κουβούκλιο ακριβώς απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο έχει μπει μέσα από δύο διαφορετικές πλευρές εκατέρωθεν της μίας γωνίας του.

Αυτό δεν είναι και πολύ καλό νέο, διότι αναιρεί την πρώτη εντύπωση που δημιουργήθηκε όταν είδαμε τις εικόνες, ότι δηλαδή κάποιο αυτοκίνητο ή άλλο εποχούμενο έπεσε πάνω στο σημείο.

Κάτι τέτοια συμβαίνουν, όμως εδώ το μεταλλικό περίβλημα έχει βαθουλωθεί από δύο διαφορετικά σημεία και η γωνία είναι άθικτη, πράγμα που δημιουργεί τον εύκολο συνειρμό ότι κάποιος άρχισε στις…κλωτσιές τον σταθμό των ηλεκτρικών ποδηλάτων!

Κι αυτό έγινε είτε για…απλό βανδαλισμό, έτσι για την διασκέδαση, είτε για να σπάσει το μεταλλικό περίβλημα και να μπουν μέσα οι γνωστοί- άγνωστοι να “πάρουν” ό, τι βρουν, όπως συνηθίζουν να περιγράφουν την κλοπή και την ληστεία.

Δεν ξέρουμε, βέβαια, ποια από τις δύο εκδοχές είναι η χειρότερη…

Εφημερίδα Συνείδηση

Θα αναμετρηθούν με το τέρας που μεγάλωσαν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ