ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο – Καλύβια: Συντηρήσεις στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο – Καλύβια: Συντηρήσεις στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο – Καλύβια: Συντηρήσεις στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Εργασίες συντήρησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στον κεντρικό δρόμο Καλυβίων – οικισμός Πλατάνου πραγματοποιήθηκαν από τεχνικό συνεργείο της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα έγινε αλλαγή των φωτιστικών λαμπτήρων όπου τοποθετήθηκαν φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας LED.

Να σημειώσουμε ότι, η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η αντιμετώπιση ελλείψεων στη σήμανση, αλλά και η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, στις παρεμβάσεις που έχουν ξεκινήσει ήδη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης, σημαντική παρέμβαση γίνεται στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με την εκ νέου τοποθέτηση νέων καλωδίων, καπακιών ιστών, αλλά και αντικατάσταση κατεστραμμένων ιστών, λαμπτήρων και συντήρηση των πίλλαρ (Pillars), δηλ. συντήρησης των υφιστάμενων πινάκων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τα οποία είναι τοποθετημένα σε κοινόχρηστους χώρους.

Τις εργασίες παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

kalyvia.gr

Μεγάλη συμμετοχή και στην φετινή ανάβαση στην Κλόκοβα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr