ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Ιδιοκτήτης του τσίρκου Aquatico ο ακροβάτης που έπεσε, συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις

Αγρίνιο: Ιδιοκτήτης του τσίρκου Aquatico ο ακροβάτης που έπεσε, συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις

Αγρίνιο: Ιδιοκτήτης του τσίρκου Aquatico ο ακροβάτης που έπεσε, συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις

Ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του ιταλικού τσίρκου που δίνει με επιτυχία παραστάσεις στο Αγρίνιο είναι ο ακροβάτης που έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος και, ευτυχώς, υπέστη μόνο θλαστικά τραύματα.

Με ενημέρωσή του η Διεύθυνση του Circo Aquatico Bonaccini αναφέρεται στο ατύχημα και στο γεγονός ότι οι συνέπειες ήταν περιορισμένες και κάνει γνωστό ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά, βάσει του προγραμματισμού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Κατά την χθεσινή (8/11/23) παράσταση του Circo Aquatico Bonaccini  στο Αγρίνιο, ο καλλιτέχνης που εκτελούσε το πολύ θεαματικό ακροβατικό της περιστρεφόμενης Ρόδας, λόγω υπερβάλλοντα ζήλου, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 4-5 μέτρων στο έδαφος κατά την διάρκεια της παράστασης.

Ευτυχώς λόγω της ειδικής εκπαίδευσης των καλλιτεχνών του Τσίρκου και της εξαιρετικά καλής φυσικής του κατάστασης, δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα υγείας, παρά μόνον θλάσεις μυών, στον συγκεκριμένο ακροβάτη , JURGEN BONACCINI, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του Τσίρκου.

Σήμερα μάλιστα εξέρχεται του νοσοκομείου όπου παρέμεινε για προληπτικούς λόγους, με μόνη σύσταση την ανάπαυση λίγων ημερών.

Οι παραστάσεις του CIRCO AQUATICO BONACCINI θα πραγματοποιηθούν κανονικά βάσει του προγραμματισμού τους.

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό και τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους.

Αγρίνιο: Ομογενής της Αμερικής δίνει 1.000 ευρώ στον πρώτο της Παιδαγωγικής Σχολής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ