Αγρίνιο: Συλληπτήριο μήνυμα Ιατρικού Συλλόγου για το θάνατο του συναδέλφου Κατσακιώρη Παναγιώτη

Στο Αγρίνιο οργάνωσε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος καιεξάσκησε τις Ιατρικές του Υπηρεσίες ως μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.): «Ενεργώ / fiveact»

iatrikos-syllogos-agriniou

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 18-06-2024, μετά την είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

1. Να παραστούν εκπρόσωποι του Ι.Σ. Αγρινίου στην εξόδιο ακολουθία
2. Να εκφωνηθεί Επικήδειος από τον Αντιπρόεδρο του Ι.Σ.Αγρινίου
3. Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του 
4. Να κατατεθεί ποσό στην μνήμη του σε Κοινωφελές Ίδρυμα

Ο Κατσακιώρης Παναγιώτης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργαζόταν επί σειρά ετών στον τομέα της Ομοιοπαθητικήςκαι έλαβε κλινική εμπειρία στο Βασιλικό Ομοιοπαθητικό Νοσοκομείο του Λονδίνου. Μετέπειτα και για πολλά χρόνια θήτευσε στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής (IACH) με δάσκαλο τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο καθηγητή Γιώργο Βυθούλκα.
Η ενασχόληση του με την Ομοιοπαθητική χρονολογείται από πολύ νωρίς, την εποχή που φοιτούσε ακόμα στο Πανεπιστήμιο.
Στο Αγρίνιο οργάνωσε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος καιεξάσκησε τις Ιατρικές του Υπηρεσίες ως μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.): «Ενεργώ / fiveact».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ                               ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΩΣΣΑΣ