ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΙατρική εκδήλωση στο Αγρίνιο με θέμα: «Ο οικογενειακός γιατρός προτείνει – Μάθε γα την καρδιά σου, φρόντισε τα αγγεία σου» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ιατρική εκδήλωση στο Αγρίνιο με θέμα: «Ο οικογενειακός γιατρός προτείνει – Μάθε γα την καρδιά σου, φρόντισε τα αγγεία σου» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ιατρική εκδήλωση στο Αγρίνιο με θέμα: «Ο οικογενειακός γιατρός προτείνει – Μάθε γα την καρδιά σου, φρόντισε τα αγγεία σου» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η 1η και 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου και το Κέντρο Υγείας Μύτικα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του πληθυσμού από τις δομές της Π.Φ.Υ. πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα: «Ο οικογενειακός γιατρός προτείνει – Μάθε για την καρδιά σου, φρόντισε τα αγγεία σου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησαν για την δυσλιπιδαιμία ο Καθηγητής Καρδιολογίας και Διευθυντής της Β΄ Καρδιολογικής κλινικής Π.Γ.Μ.Ι. Μιχάλης Λάμπρος, για την υπέρταση μίλησε η Αναπληρώτρια  Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αικατερίνη Νάκα, στην παιδική παχυσαρκία αναφέρθηκε ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και Συντονιστής Διευθυντής Παιδίατρος Θεόδωρος Κανελλόπουλος και για τον σακχαρώδη διαβήτη ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. Μύτικα Ιωάννης Χρόνης, ο Συντονιστής της 3ης ΤΟΜΥ Αγρινίου Κωνσταντίνος Ποσονίδης και η Ειδικευόμενη Γενικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Παρασκευή Παπαλέξη.

Στα «κεραμίδια» οι καθηγητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου για το «πραξικόπημα» συγχώνευσης με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr