Αγρίνιο:  «Η νοσηλευτική επιστήμη από το χθες στο αύριο» - Η πρώτη νοσηλευτική ημερίδα για το Νοσοκομείο (εικόνες & video)   

Στην ημερίδα αναλύθηκαν φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας του δύσκολου αυτού κλάδου

430919816_399574136038883_5228419386636054636_n

Με μεγάλες προσδοκίες και μεγαλύτερη συμμετοχή ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 15/03/24 η πρώτη νοσηλευτική ημερίδα που διεξάγεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου και αφορά τη νοσηλευτική επιστήμη από το χθες, στο αύριο!

Στο πλαίσιο της ημερίδας αναλύθηκαν φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας του δύσκολου αυτού κλάδου, όπως επίσης και οι εξελίξεις σε διάφορους τομείς όπου η νοσηλευτική επιστήμη έχει τον πρώτο λόγο!

Οι νοσηλευτές που παρακολούθησαν την ημερίδα ενημερώθηκαν για την παθολογική και την επείγουσα εντατική νοσηλευτική, για τη χειρουργική νοσηλευτική, για τη νοσηλευτική ψυχικής υγείας, την κοινωνική νοσηλευτική και τη νοσηλευτική δημόσιας υγείας, ενώ έγιναν προσεγγίσεις επιστημονικές σε θέματα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το λειτούργημα. Πραγματοποιήθηκε συγκεκριμένα κλινικό φροντιστήριο με τίτλο: «Αύριο µε το ∆ικηγόρο σου»!

Η ημερίδα αυτή έγινε από το ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, το 3ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου – Αιτωλοακαρνανίας – Ιόνιων Νήσων – Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αγρίνιο: «Φόρεσαν» τα καρναβαλικά τους οι πεζόδρομοι για το πάρτι μασκέ του Σαββάτου