Αγρίνιο: H ταινία «Χορεύοντας με τον Μπέκετ» στον «Άνεσις»

H ταινία «Χορεύοντας με τον Μπέκετ» στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 καθημερινά , εκτός Τρίτης στις 9:30 μ.μ.

chorevontas-me-ton mpeket

Ο Σάμιουελ Μπέκετ, εμβληματικός Ιρλανδός συγγραφέας, θεατρικός σκηνοθέτης και ποιητής, νομπελίστας, παριζιάνος μπον βιβέρ, αγωνιστής της γαλλικής αντίστασης, διανοούμενος, άπιστος σύζυγος, μοναχικός... Έγινε ευρύτερα γνωστός για τα περιβόητα έργα του “Περιμένοντας τον Γκοντό” (Waiting for Godot) και “Τέλος Παιχνιδιού” (Endgame).

Η ταινία ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΕΤ αποτελεί μια σαρωτική αφήγηση της πολυδιάστατης ζωής του Μπέκετ, μια ασυνήθιστη βιογραφία, καθώς η ανασκόπηση γίνεται μέσα από το πρίσμα των σφαλμάτων του και περιστρέφεται γύρω από τις σημαντικότερες σχέσεις του, κυρίως με τις γυναίκες που τον αγάπησαν, αλλά που ο ίδιος ένιωθε ότι είχε αδικήσει.

Σκηνοθεσία: Τζέημς Μαρς
Σενάριο: Νιλ Φόρσιθ
Ηθοποιοί: Άινταν Γκίλεν, Μπρόναγκ Γκάλαγκερ, Σαντρίν Μπονέρ, Γκαμπριέλ Μπερν, Ρόμπερτ Αραμάγιο, Μαξίν Πίκε, Φιον Ο'Σι, Μπάρι Ο'Κόνορ, Γκρέιν Γκουντ

Δείτε το trailer :

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πατρινή εκδοχή του “Ζάρι” θα σας κάνει να πέσετε κάτω από τα γέλια! (video)

Τα γυρίσματα έγιναν στον σταθμό “Παναγιώτης Κανελλόπουλος”, στην πλατεία Γεωργίου, στην Ηφαίστου, στον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Σταδίου και αλλού