Αγρίνιο: «Γκολ» από αστυνομικούς και παλαίμαχους για φιλανθρωπικό σκοπό (εικόνες - video)

Η πρώτη σέντρα έγινε μεταξύ των δύο ομάδων των παλαιμάχων στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Μετά την λήξη του 45λεπτου αυτού αγώνα έπαιξαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες των αστυνομικών

Αγρίνιο: «Γκολ» από αστυνομικούς και παλαίμαχους για φιλανθρωπικό σκοπό (εικόνες - video)

Στη σέντρα του γηπέδου του Παναιτωλικού βρέθηκαν το σήμερα το απόγευμα αστυνομικοί του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, αλλά και παλαίμαχοι των ομάδων του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του δεύτερου ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών οι τέσσερις αυτές ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους, χωρίς όμως ο σκοπός τους να είναι πόσα γκολ θα βάλει η εκάστοτε ομάδα, αλλά για να συγκεντρωθούν χρήματα για συνάνθρωπό μας.

Η πρώτη σέντρα έγινε μεταξύ των δύο ομάδων των παλαιμάχων στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Μετά την λήξη του 45λεπτου αυτού αγώνα έπαιξαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες των αστυνομικών.

Η ομάδα των παλαιμάχων και των αστυνομικών που θα κέρδιζε θα έπαιζαν μεταξύ τους στον τελικό του τουρνουά. 

Το γήπεδο του Παναιτωλικού ήταν ανοιχτό για να υποδεχθεί πολίτες που ήθελαν να συνεισφέρουν στον συνάνθρωπό τους, αλλά και να απολαύσουν θέαμα και παιχνίδι για καλό σκοπό και για την φανέλα.

Σκοπός του τουρνουά ήταν να υποστηριχθεί ένας συνάνθρωπό μας, όπου είχε καεί το σπίτι του.

Το εισιτήριο ορίστηκε στα 5 ευρώ για όλους τους συμπολίτες μας, καθώς μόνο μέσω της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να προχωρήσουμε και να γίνουμε καλύτεροι ως κοινωνία, αλλά και ως άνθρωποι.

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την αντίστοιχη τοπική Διοίκηση της Αιτωλίας διοργάνωσαν το τουρνουά.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αιτωλοακαρνανία: Συνεχίζεται το γαϊτανάκι της βίας στο σπίτι...

Μην ξεχνάμε ότι το Αγρίνιο ήταν από τις πρώτες πόλεις που φτιάχτηκε ειδικό γραφείο στην Αστυνομική Διεύθυνση για ενδοοικογενειακή βία