ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΑγρίνιο: Γίνετε εθελοντές δότες μυελού των οστών για να γίνει η λευχαιμία παρελθόν – Ενημερωτική δράση (εικόνες)

Αγρίνιο: Γίνετε εθελοντές δότες μυελού των οστών για να γίνει η λευχαιμία παρελθόν – Ενημερωτική δράση (εικόνες)

Αγρίνιο: Γίνετε εθελοντές δότες μυελού των οστών για να γίνει η λευχαιμία παρελθόν – Ενημερωτική δράση (εικόνες)

Eνημερωτική δράση για την δωρεά μυελού των οστών πραγματοποιείται σήμερα Μ. Πέμπτη στην κεντρική πλατεία (Δημοκρατίας) του Αγρινίου.

Την πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας και του τμήματος Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, για την διοργάνωση της ενημερωτικής εκδήλωσης, στηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου.

Στη σημασία της δωρεάς και στο ρόλο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου αναφέρθηκαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Παντελής Παπαθανάσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Μαμασούλας, που μίλησαν στο sinidisi.gr.

Στη διάρκεια της δράσης γίνονται εγγραφές νέων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, ώστε να διευρυνθεί η δεξαμενή και να γίνει επιτέλους η λευχαιμία παρελθόν.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →