Αγρίνιο- Γιάννης Παπαθανάσης: Παντρεύτηκε ο «Σταύρακας» του καφέ της Χαράς

Αγρίνιο- Γιάννης Παπαθανάσης: Παντρεύτηκε ο «Σταύρακας» του καφέ της Χαράς
Ο Γιάννης Παπαθανάσης, γνωστός ως «Σταύρακας» από το «Καφέ της Χαράς», παντρεύτηκε στο Αγρίνιο την εκλεκτή της καρδιάς του.

 

Ο Πρόεδρος της Μεγάλης Χώρας, Γρηγόρης Χασιώτης μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τη χαρά του για τον γάμο του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Παπαθανάση.

Με χιουμοριστική διάθεση, ανέφερε ότι «κρεμάστηκε και ο Σταυράκας», ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο ζευγάρι να ζήσει και να είναι καλορίζικο.

«Τον κρεμάσαμε και το Σταύρακα... Τώρα σειρά έχει ο Τρελαντώνης... Να ζήσετε καλορίζικοι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο κ. Χασιώτης.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λευκάδα: 24χρονη κατέρρευσε δευτερόλεπτα πριν την πρόταση γάμου

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λευκάδα, όταν μία κοπέλα κατέρρευσε δευτερόλεπτα πριν την πρόταση γάμου του αγαπημένου της

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;