Αγρίνιο – Φ. Γεννηματά για προσφυγικό: “Μετέτρεψαν ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα σε ελληνική τραγωδία” (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Πλήθος κόσμου, παλαιά και νέα στελέχη έδωσαν το «παρών» σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, με το Κίνημα να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η Πρόεδρος  του «Κινήματος Αλλαγής» (ΚΙΝ.ΑΛ.) Φώφη Γεννηματά έφτασε  καταχειροκροτούμενη, ενώ εξ αρχής επικρατούσε ενθουσιασμός και πολλά χαμόγελα.

Μετά το καθιερωμένο «πρωτόκολλο» της κοπής της πίτας και πριν τον χορό η κ. Γεννηματά παίρνοντας το λόγο μίλησε για φλέγοντα θέματα που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία, και την πολιτική επικαιρότητα.

Βαρύτητα δόθηκε στην συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο των περιφερειακών συνδιασκέψεων που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, ώστε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των συνδιασκέψεων αυτών να διεξαχθεί η τελική πανελλαδική συνδιάσκεψη στην Αθήνα στις 14 και 15 Μαρτίου.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Ζήσιμος τόνισε: «η εκδήλωση μας είναι ξεχωριστή, καθώς κάτι αντίστοιχο έχει να γίνει πολλά χρόνια και είναι ευχάριστο που η παρουσία μας είναι δυναμική. Το σύνθημά μας είναι «αντεπίθεση» και με αφορμή την παρουσία της Προέδρου στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία εύχομαι και ελπίζω η αφετηρία της αντεπίθεσης να είναι η περιοχή μας, όπως πάντα. Σημαντικό βήμα είναι η συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 3 Μαρτίου κατά την οποία μπορεί να δηλώσει συμμετοχή όποιος επιθυμεί και να καταθέσει προτάσεις για την Αιτωλοακαρνανία, όπως επίσης και για πολιτικής φύσεως ζητήματα. Εκτός από την κατάθεση των προτάσεων σε εμάς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα».

Περισσότερα στην εφημερίδα «Συνείδηση» 

Δείτε τι δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά

Δημοσιεύτηκε από Συνείδηση Εφημερίδα στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Δημοσιεύτηκε από Συνείδηση Εφημερίδα στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

 

Βράβευση Δήμου Αγρινίου στη Ρώμη για το “Ελαία” (ΦΩΤΟ)