ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Το «ευχαριστώ» του ΣΕΑΔΟΣ για την συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών

Αγρίνιο: Το «ευχαριστώ» του ΣΕΑΔΟΣ για την συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών

Αγρίνιο: Το «ευχαριστώ» του ΣΕΑΔΟΣ για την συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών

Το «ευχαριστώ» του ΣΕΑΔΟΣ  για την ανταπόκριση του κόσμου, για την συλλογή μυελού των οστών, μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα:

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος (ΣΕΑΔΟΣ) Αιτωλοακαρνανίας την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου από τις 16:00 έως 21:00 πραγματοποίησε την 4η κατά σειρά εκδήλωση για την συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας δωρητών μυελού των οστών, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Με αφορμή την ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία του συλλόγου αλλά και τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν και άλλοι για την υλοποίηση της δράσης, κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο η ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή. Αναλυτικά:

«Με την επιστολή αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Νοσοκομείο Αγρινίου και ιδιαίτερα την ιατρό του τμήματος κ. Μαρία Μαντζώλα και την επισκέπτρια υγείας κ. Αντωνία Φωτίου γιατί χωρίς τον άψογο επαγγελματισμό τους και το αίσθημα εθελοντισμού που τις διακρίνει θα ήταν αδύνατον η συλλογή τόσου μεγάλου όγκου δειγμάτων. Να σημειώσουμε ότι εκδήλωση σταμάτησε λόγο έλλειψης υλικών συλλογής δειγμάτων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου γιατί χωρίς την οικονομική του βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γεώργιο Αγραφιώτη και την γραμματέα κ. Κατερίνα Λάζαρη για την αδιάλειπτη παρουσία τους στον χώρο της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Κο Σερασκέρη Μιχαήλ για την υποστήριξη της εκδήλωσης σε έμψυχο δυναμικό και την προώθηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απευθύνετε στον άγνωστο συμπολίτη μας που έγινε δωρητής μυελού των οστών και απέδειξε ότι είναι ενημερωμένος και ευαισθητοποιημένος.

Λείπει όμως το έναυσμα εκείνο που θα τον κάνει να αναδείξει την αλληλεγγύη του προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Για αυτό λοιπόν δίνουμε νέο ραντεβού το Δεκέμβριο στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ

Ανασκαφή στους Φιλίππους: Αποκαλύφθηκε πλατεία με πλούσιο διάκοσμο και εντυπωσιακό άγαλμα, σε φυσικό μέγεθος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ