ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρίνιο: Έβαλαν στο… μάτι το σύστημα φωτισμού – Απανωτές ζημιές σε πίνακα ηλεκτροδότησης

Αγρίνιο: Έβαλαν στο… μάτι το σύστημα φωτισμού – Απανωτές ζημιές σε πίνακα ηλεκτροδότησης

Αγρίνιο: Έβαλαν στο… μάτι το σύστημα φωτισμού – Απανωτές ζημιές σε πίνακα ηλεκτροδότησης

Ζημιές σε πίνακα ηλεκτροφωτισμού προκαλούνται επανειλημμένα σε πλατεία στο Αγρίνιο, όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο sinidisi.gr.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που μας απέστειλε,  άγνωστοι ξέσπασαν στο προσφάτως αναβαθμισμένο σύστημα φωτισμού και, σύμφωνα με την καταγγελία, αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Ο συγκεκριμένος πίνακας βρίσκεται στην πλατεία Πετρούλα (γηπεδάκι) απέναντι από το 3ο Γυμνάσιο, στην οδό Φιλελλήνων.

Το σημείο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, μετατρέπεται το βράδυ σε “στέκι” ατόμων με παραβατική συμπεριφορά που έβαλαν στο…μάτι τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Η μεταλλική πόρτα του πίνακα, κλειδωμένη για λόγους ασφαλείας, έχει καταστραφεί και ο μετρητής είναι εκτεθειμένος.

 

“Το αποτέλεσμα είναι ο χώρος να μένει συχνά χωρίς επαρκή φωτισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια μεγάλου αριθμού, κυρίως, παιδιών που συγκεντρώνονται εκεί κάθε απόγευμα. Το φαινόμενο είναι συχνό το τελευταίο δίμηνο με τους υπαλλήλους του Δήμου να προβαίνουν συνεχώς σε επισκευή των ζημιών χωρίς όμως να μπορούν να βρουν μια οριστική λύση”, τονίζεται στην καταγγελία.

Ο προβληματισμός των κατοίκων της περιοχής είναι  έντονος και τονίζεται η ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου το φαινόμενο να μη συνεχιστεί.

Αναβάθμιση υψηλών προδιαγραφών στο γήπεδο Θέρμου (βίντεο & φωτογραφίες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ