ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Η εθελοντική ομάδα «Save Your Hood» καθάρισε την περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Η εθελοντική ομάδα «Save Your Hood» καθάρισε την περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Η εθελοντική ομάδα «Save Your Hood» καθάρισε την περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμη σημαντική εθελοντική δράση καθαρισμού στο Αγρίνιο πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου η ομάδα «Save Your Hood» στο δασύλλιο, στα γήπεδα του Αγίου Χριστοφόρου και στην οδό Υψηλάντου, ύστερα από υπόδειξη κατοίκου της περιοχής.

Παρά τη συννεφιά και το ενδεχόμενο της βροχόπτωσης, οι εθελοντές έδρασαν όπως κάθε Κυριακή και βρέθηκαν σε όλα τα παραπάνω σημεία, όπου αντίκρισαν μία θλιβερή εικόνα με σκουπίδια σε πεζοδρόμια, δρόμους, ακόμη και στο δάσος.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ένα από τα γήπεδα στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου ήταν γεμάτο από μπουκάλια και πλαστικές συσκευασίες.

Οι εθελοντές κατάφεραν να μαζέψουν 11 σακούλες (950 λίτρα σκουπιδιών) εκ των οποίων 150 λίτρα ανακυκλώσιμων πλαστικών που θα παραδοθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στηρίζοντας την στο πολύτιμο έργο της.

Η ομάδα συνεχίζει τις δράσεις της κάθε Κυριακή και μπορεί ο καθένας να γίνει μέλος ή να ενημερώνετε για τις δράσεις μπαίνοντας στη σελίδα της στο Facebook (ΕΔΩ).

Δείτε φωτογραφίες:

Συνέβη και αυτό – Κίνημα αρνητών της απογραφής – Χαμός στα social media

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr