ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Εθελοντική αιμοδοσία στις 10 Μαΐου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

Αγρίνιο: Εθελοντική αιμοδοσία στις 10 Μαΐου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

Αγρίνιο: Εθελοντική αιμοδοσία στις 10 Μαΐου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

Το Αγρίνιο παίρνει μέρος στην εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την Κυριακή 10 Μαΐου από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι

Συμμετέχουμε στην αιμοδοσία στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς (πρώην Λαχαναγορά) στην οδό Σκαλτσοδήμου 9 στο Αγρίνιο.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου Τμήμα Αιμοδοσίας και η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, συνδιοργανώνουμε Εθελοντική Αιμοδοσία και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας ν’ αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία.

Ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη περίοδο που όλοι βιώνουμε μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προσφέροντας από μία φιάλη αίμα!!!

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που ήταν προγραμματισμένη η Πανελλήνια δράση για το περιβάλλον Lets do it Greece, η οποία αναβλήθηκε λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.

Ο Εθελοντισμός είναι κομμάτι της ζωής μας. Έτσι η οργανωτική ομάδα του Lets do it Greece αποφάσισε να συμμετέχουμε σε εθελοντικές αιμοδοσίες.

Ας τους ακολουθήσουμε όλοι οι εθελοντές της Ελλάδας και ας κατευθύνουμε τη φετινή μας δράση, αντί στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προστασία των συνανθρώπων μας.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ καλεί όλους τους αιρετούς του Δήμου Αγρινίου να συμμετέχουν στην αιμοδοσία.

Η ΑΚΤΙΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου), το ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ καλούν τα μέλη τους και όλες τις συλλογικότητες της περιοχής μας, καθώς και μεμονωμένους συμπολίτες μας, να συμμετέχουν προσφέροντας το «ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ».

Σαντορίνη: Εγκαταστάθηκαν οι πρώτες ξαπλώστρες με πλέξιγκλας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr