ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΑγρίνιο: Εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων την Παρασκευή (19/05) στον Άγιο Κωνσταντίνο

Αγρίνιο: Εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων την Παρασκευή (19/05) στον Άγιο Κωνσταντίνο

Αγρίνιο: Εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων την Παρασκευή (19/05) στον Άγιο Κωνσταντίνο

Την Παρασκευή (19.05.23) ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι .

Η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Ο Σύλλογος μας την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Κωνσταντίνου (πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την γιορτή του Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας.

Καλούμε κάθε συνειδητοποιημένο άνθρωπο να έρθει στην εθελοντική αιμοδοσία και να προσφέρει στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο μας 10 λεπτά από τον χρόνο του.

Αυτά τα 10 λεπτά για κάποιον μπορεί να είναι μια ζωή.

Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι θα σας περιμένουμε στο Δημοτικό Κατάστημα στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου.

«Δώσε αίμα για το αίμα που χάθηκε»

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την λιτάνευση της εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ