ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής – Αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας

Αγρίνιο: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής – Αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας

Αγρίνιο: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής – Αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας

Νεότερη ενημέρωση: Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Κώστας Καλαντζής καθώς διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα.

Η άμεση αντιμετώπιση περιστατικών τέτοιας βαρύτητας θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την πορεία των ασθενών και προϋποθέτει συγκεκριμένες υποδομές και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Δυστυχώς, το Αγρίνιο εξακολουθεί να μη διαθέτει Αιμοδυναμικό Τμήμα, παρά το διαρκές αίτημα για πλήρη λειτουργία του. Σημειώνεται ότι είναι αναγκαίο ώστε σε σύντομο χρόνο να πραγματοποιούνται στεφανιογραφίες και επεμβάσεις αγγειοπλαστικής.

Αρχική ενημέρωση (11:45) Στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίστηκε εσπευσμένα ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες του sinidisi.gr αναφέρουν ότι η μεταφορά του στη νοσηλευτική μονάδα έγινε το πρωί της Τετάρτης (15.02) με υπόδειξη ιδιώτη γιατρού.

Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο υφυπουργός Άγγελος Συρίγος στο Δημαρχείο Ναυπάκτου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ