ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Μπαϊμπά και Σιαδήμα (εικόνες)

Αγρίνιο: Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Μπαϊμπά και Σιαδήμα (εικόνες)

Αγρίνιο: Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Μπαϊμπά και Σιαδήμα (εικόνες)

Με σημαντικές παρεμβάσεις στην οδό Μπαϊμπά και την οδό Σιαδήμα  στο Αγρίνιο συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε όλη την πόλη, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος.

Με το έργο :”Διαμορφώσεις Ασφαλτοστρώσεις οδών Σχ. Πόλης Αγρινίου”, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, προγραμματίστηκαν παρεμβάσεις σε δρόμους που παρουσιάζουν εκτεταμένες φθορές λόγω παλαιότητας, με συντήρηση και ανακατασκευή της ασφαλτικής στρώσης του οδοστρώματος. Με τις συγκεκριμένες εργασίες θα αποκατασταθούν τα σημεία που έχουν καταστεί μη λειτουργικά για τη διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

Την πορεία των έργων παρακολούθησε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Με μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων μεριμνούμε για τη συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου, καθώς και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μετακινήσεων των πολιτών

Συνεχίζουμε το πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου του Δήμου με παρεμβάσεις μας τόσο στο κέντρο όσο και στις δημοτικές ενότητες όπου υλοποιούμε ένα επίσης σημαντικό έργο αποκατάστασης των δρόμων».

Δήμος Ναυπακτίας: Προτάσεις έργων ύψους 17 εκ. ευρώ 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr