ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Εργασίες ανάπλασης στην Αγία Βαρβάρα (εικόνες)

Αγρίνιο: Εργασίες ανάπλασης στην Αγία Βαρβάρα (εικόνες)

Αγρίνιο: Εργασίες ανάπλασης στην Αγία Βαρβάρα (εικόνες)

Σε  εξέλιξη είναι η ασφαλτόστρωση και οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Αγ. Βαρβάρας  που  εντάσσονται  στο έργο «Διαμόρφωση  Κοινόχρηστων Χώρων  Σχεδίου Πόλης»   2.800.000,00 Ευρώ  από το Ε.Π.  “Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020 για την υλοποίηση της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

Οι παρεμβάσεις προβλέπουν  ανακατασκευή της οδού Αγίας Βαρβάρας, των πεζοδρομίων σε όλο το μήκος της οδού αλλά και  των οδών περιμετρικά της πλατείας καθώς και ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας.

Την πορεία των εργασιών παρακολούθησε ο  δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  ο οποίος δήλωσε: «Σταδιακά ολοκληρώνουμε  ένα σημαντικό έργο για την Αγία Βαρβάρα. Τολμήσαμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια παρέμβαση που αλλάζει τη φυσιογνωμία της περιοχής. Διασφαλίζουμε την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων και ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε  αισθητικά με την ανάπλαση της πλατείας, την κατασκευή  συντριβανιών και  την προσθήκη πράσινου την περιοχή».

Στα πεζοδρόμια  τοποθετήθηκε  πλήρες δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με φώτα led σύγχρονης τεχνολογίας  μειωμένης κατανάλωσης ρεύματος, ειδικές  ράμπες τόσο για AMEA όσο και για παιδικά καροτσάκια και άλλα τροχοφόρα αμαξίδια.

 

Η «Φλόγα» ανάβει στο 3ο τουρνουά μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» – Τι είπε στο «Δυτικά Fm 92,8» η Έλενα Παπαγιάννη

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr