ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρίνιο: Έργα χωρίς εργοταξιακή σήμανση και 23 λεπτά από Χαβέλα σε 4ο Δημοτικό!

Αγρίνιο: Έργα χωρίς εργοταξιακή σήμανση και 23 λεπτά από Χαβέλα σε 4ο Δημοτικό!

Αγρίνιο: Έργα χωρίς εργοταξιακή σήμανση και 23 λεπτά από Χαβέλα σε 4ο Δημοτικό!

Νωρίτερα σήμερα φάνηκε πόσο δύσκολο θα είναι για το Αγρίνιο το διάστημα κατά το οποίο τα έργα στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν πάει στο κομμάτι Μακρή-Παπαφώτη.

Η κίνηση, τα καιρικά φαινόμενα αλλά κυρίως ότι οι οδηγοί δεν ξέρουν πως ακριβώς να κινηθούν, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μίγμα.

Αυτό φάνηκε σήμερα που έβρεξε έντονα στην πόλη και οι καθυστερήσεις στην κίνηση ήταν πολύ μεγάλες. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά επισκέπτη του sinidisi.gr που αναφέρει ότι από την οδό Χαβέλα (στη “Δεξαμενή”, όπως είναι γνωστό το σημείο) μέχρι το 4ο Δημοτικό στην Π. Σούλου έκανε 23 ολόκληρα λεπτά.

Όπως λένε γνώστες των ρυθμίσεων που χρειάζονται τα αστικά κέντρα όταν γίνονται τέτοιας κλίμακας έργα, είναι κομβικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει η λεγόμενη “εργοταξιακή σήμανση”, ώστε να ειδοποιούνται οι εποχούμενοι για το πού πρέπει να κατευθυνθούν.

Οι ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου ποτέ δεν φτάνουν σε τέτοιες καταστάσεις.

Πρέπει να υποβάλλεται ένα σχέδιο αρχικά στην Αστυνομία και στην συνέχεια στην Περιφέρεια με την σήμανση που θα χρειαστεί ώστε ο δρόμος που κόβεται να λογίζεται ως εργοτάξιο και να έχουν τις απαραίτητες κατευθύνσεις οι οδηγοί.

Και ακολουθούν τα απογεύματα με τα φροντιστήρια, ιδιαίτερα τα βροχερά, το Σάββατο με ανοιχτή αγορά και άλλα πάθη…

Να πούμε ότι είναι αναγκαιότητα να ανοίξει για μικρό διάστημα η Βότση; Να το πούμε κι αυτό…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ