ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Επιπλέον πρόταση από την παράταξη Καραμητσόπουλου για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Αγρίνιο: Επιπλέον πρόταση από την παράταξη Καραμητσόπουλου για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Αγρίνιο: Επιπλέον πρόταση από την παράταξη Καραμητσόπουλου για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Ο επικεφαλής της παράταξης στο δήμο Αγρινίου «Συμμαχία Πολιτών» Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος καταθέτει δημοσίως μια επιπλέον πρόταση προς συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η πρόταση έχει ως εξής:  

“Ορθή χρήση και ανάπλαση του πεζόδρομου Εμμανουήλ Θεοδωρόπουλου.

Έντονο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η οδός Εμμανουήλ Θεοδωρόπουλου (1η Πάροδος Αλ. Βλαχόπουλου) η οποία είναι αδιέξοδος.

Παρότι είναι χαρακτηρισμένος πεζόδρομος, η οδός αυτή αποτελεί ένα μόνιμο ανεξέλεγκτο πάρκινγκ. Αυτό δυσχεραίνει τη ζωή των μόνιμων κατοίκων, αφού πολλές φορές από τον αριθμό των παρκαρισμένων οχημάτων δεν μπορούν να εισέλθουν στις νόμιμες θέσεις πάρκινγκ στις πιλοτές τους.

Επιπλέον όλα τα παρκαρισμένα οχήματα για να εξέλθουν κάνουν αναστροφές στους ιδιωτικούς χώρους των πολυκατοικιών αναστατώνοντας τη ζωή των μόνιμων κατοίκων.

Η λύση έχει ήδη δοθεί με την υπ’ αριθμ. 424/2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία όμως ουδέποτε εφαρμόστηκε. Η τοποθέτηση στην αριστερή πλευρά της οδού μεταλλικών κολώνων λύνει το πρόβλημα οριστικά.

Επιβάλλεται επίσης η ανάπλαση της οδού που θα δημιουργήσει έναν όμορφο και κυρίως ασφαλή πεζόδρομο για τους κατοίκους που διαμένουν εκεί”.

Συνεδριάζει για τις πρόσφατες πυρκαγιές το Περιφερειακό Συμβούλιο, την ερχόμενη Τρίτη στον Πύργο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr