ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣτο Αγρίνιο χτυπά η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας – Άρχισε η Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (εικόνες & βίντεο)

Στο Αγρίνιο χτυπά η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας – Άρχισε η Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (εικόνες & βίντεο)

Στο Αγρίνιο χτυπά η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας – Άρχισε η Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (εικόνες & βίντεο)

Μετά από σχεδόν 23 χρόνια που έχει να γίνει η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην Αιτωλοακαρνανία, στο απόγευμα της Παρασκευής 03/11/23 έγινε στο Αγρίνιο η επίσημη έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στην οποία να συμμετέχουν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της χώρας, όπως επίσης στελέχη υπουργείων και φυσικά πολλοί ακόμη επιχειρηματίες πανελλαδικού βεληνεκούς.

Η διοργάνωση, της οποίας οικοδεσπότης είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, που άνοιξε τον κύκλο των εργασιών της συνέλευσης, ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί σήμερα.  

Οι συμμετέχοντες στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων που διεξάγεται στο Αγρίνιο είναι τουλάχιστον 200 άτομα.

Η συνέλευση αυτή είναι κορυφαίο γεγονός για την επιχειρηματικότητα! Στο πλαίσιο της συνέλευσης αναλύονται σημαντικά ζητήματα του επιχειρείν και ανταλλάσσονται καλές πρακτικές. Συμμετέχουν κορυφαίοι επιχειρηματίες πανελλαδικού βεληνεκούς.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, καιρού επιτρέποντος φυσικά, πρόκειται να γίνουν ξεναγήσεις, τόσο στο Αγρίνιο, όσο και στο Μεσολόγγι, αλλά και τη Ναύπακτο.

Μετά από τον χαιρετισμό του κ. Τσιχριτζή, σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννη Μασούτη, αν και η επίσημη ομιλία του είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα. Ο κ. Μασούτης το Σάββατο θα αναπτύξει το θέμα που αφορά τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν με το δυτικό άξονα της χώρας και τη διασύνδεση της τοπικής επιχειρηματικότητας με την Ευρώπη και τις αγορές των Βαλκανίων!

Πριν όμως αυτή την τοποθέτηση και ανάλυση, εξίσου σημαντικά ζητήματα αναλύθηκαν κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών της γενικής συνέλευσης (Παρασκευή 03/11/23) που όπως λ.χ. αυτό που σχετίζεται με την επιμελητηριακή πρωτοβουλίας «Αnimaterra», αλλά αυτό που σχετίζεται με την καλή πρακτική «Meteorisimo».

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Δικτύου Ελαιοπαραγωγικών Πόλεων Μεσογείου και Διευθύνοντας Σύμβουλος του Ιδρύματος «Δρόμοι της Ελιάς» Γιώργος Καραμπάτος το απόγευμα της Παρασκευής ανάπτυξε το θέμα της Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας «Αnimaterra» που αφορά την αναζωογόνηση των απομακρυσμένων αγροτικών χωριών από την ερημοποίηση.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος παρουσίασε την καλή πρακτική «Meteorisimo», η οποία στοχεύει στην διασύνδεση των τοπικών παραγόμενων προϊόντων με τον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, μετά την αρχική του τοποθέτηση κατά την έναρξη του κύκλου των εργασιών, πρόκειται να τοποθετηθεί και  αύριο στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα χρήσιμα συμπεράσματα και στις καλές πρακτικές που αναδείχθηκαν μέσα από την διήμερη αυτή διαδικασία.

1ο Αγροδιατροφικό Συνέδριο «Agrown»: Ξεκίνησαν οι εργασίες στη λίμνη Τριχωνίδα Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ