ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΑγρίνιο: Ενώνει τη φωνή του με αυτή των υγειονομικών το Δ.Σ. του Εμπορικού

Αγρίνιο: Ενώνει τη φωνή του με αυτή των υγειονομικών το Δ.Σ. του Εμπορικού

Αγρίνιο: Ενώνει τη φωνή του με αυτή των υγειονομικών το Δ.Σ. του Εμπορικού

Στο συλλαλητήριο της Τρίτης (26.07.22) για την Υγεία  στο Αγρίνιο θα συμμετάσχει το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.

Είναι πραγματικά θλιβερό και απαράδεκτο εν έτει 2022 να υποχρεούμαστε ακόμη να φωνάζουμε για να διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Η καθολική δωρεάν δημόσια Υγεία δεν είναι για μας διαπραγματεύσιμη, ούτε διεκδίκηση. Είναι απαίτηση.

Είναι αγαθό και συνάμα υποχρέωση της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, η εξασφάλιση κάθε προαπαιτούμενης συνθήκης για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ.

Μετά από 2.5 χρόνια πανδημίας και συνεχούς αναμάσησης της καραμέλας της ατομικής ευθύνης αντικρίζουμε τις δημόσιες μονάδες υγείας αποδεκατισμένες και καταρρακωμένες. Ποιος έχει τηνπολιτική ευθύνη και πότε θα την αναλάβει;

Ιδιαίτερα στο νομό μας δυστυχώς η κατάσταση στον τομέα της Υγείας μοιάζει τραγική. Και εδώ φυσικά οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες.

Η αγωνία, οι φωνές, οι διεκδικήσεις των ίδιων των εργαζομένων στα Νοσοκομεία μας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Στην παρούσα φάση καλούμαστε όλοι να ενώσουμε τις φωνές μας με τους υγειονομικούς, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους οικοδόμους, τους συνταξιούχους, τους συμπολίτες μας, και να υποχρεώσουμε ακόμα και αυτούς που εσκεμμένα κωφεύουν να μας ακούσουν.

Το Δ.Σ. θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο της Τρίτης 26/07 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου και καλεί τα μέλη του, τους συμπολίτες και τους συνδημότες να δώσουν δυναμικό παρών και να απαιτήσουν το καλύτερο για τα Νοσοκομεία του νομού μας.

Ας βάλει ο καθένας με την παρουσία του το δικό του λιθαράκι σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια, ευελπιστώντας πως όλοι μαζί ενωμένοι, θα καταφέρουμε μια μέρα η λέξη Υγεία να μην είναι πια επουράνια ευχή.

Με μεγάλη συμμετοχή ο 18ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού που ξεκίνησε από τη Βόνιτσα (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ