ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΑγρίνιο: Ενημερωτική δράση για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS (εικόνες)

Αγρίνιο: Ενημερωτική δράση για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS (εικόνες)

Αγρίνιο: Ενημερωτική δράση για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS (εικόνες)

1 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS και η δράση για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών δε θα μπορούσε να λείπει από το Αγρίνιο!

Ο Δήμος Αγρινίου με αφορμή την Ημέρα αυτή, πραγματοποιεί στην Παλαιά Δημοτική Αγορά από τις 10 το πρωί της Παρασκευής έως και τις 15:00 το μεσημέρι δράση για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από τον ιό, τους τρόπους μετάδοσης, εξέτασης και πρόληψης αυτού.

Η συγκεκριμένη ημέρα θέλει να υπενθυμίσει ότι, η σωστή σεξουαλική συμπεριφορά και η λήψη των απαραιτήτων μέτρων όπως η χρήση προφυλακτικού είναι ο μοναδικός τρόπος αποφυγής μετάδοσης του ιού HIV.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα φωταγωγηθεί με κόκκινο χρώμα το κτήριο της Τράπεζας τη Ελλάδα που σήμερα φιλοξενεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS στην ενημερωτική δράση παρευρέθηκαν: Το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου και της ΜΟΘΕ του Ο.ΚΑ.ΝΑ. Αγρινίου σε συνεργασία με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών Δήμου Αγρινίου και το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημοσίας Υγείας με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών μέσω της δωρεάν διανομής προφυλακτικών και έντυπου υλικού του συλλόγου οροθετικών «Θετική Φωνή».

Δείτε εικόνες: 

 

Αγρίνιο: Το ανακαινισμένο και στολισμένο Δημοτικό Πάρκο

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ