ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Έρχονται και πάλι οι υπέροχες βραδιές σινεμά στο “Ελληνίς” – Αναβιώνει και το Κηποθέατρο στο Πάρκο!

Αγρίνιο: Έρχονται και πάλι οι υπέροχες βραδιές σινεμά στο “Ελληνίς” – Αναβιώνει και το Κηποθέατρο στο Πάρκο!

Αγρίνιο: Έρχονται και πάλι οι υπέροχες βραδιές σινεμά στο “Ελληνίς” – Αναβιώνει και το Κηποθέατρο στο Πάρκο!

Η παρουσίαση του Προγράμματος των Προβολών του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Ελληνίς» έγινε πριν λίγη ώρα στον υπέροχο θερινό κινηματογράφο του Αγρινίου.

Η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, με αφορμή την έναρξη της θερινής Κινηματογραφικής περιόδου, από τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου και την Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα.

 

 

Ακόμη ο δήμαρχος Αγρινίου τόνισε ότι το κηποθέατρο στο Πάρκο θα πάρει και πάλι ζωή καθώς είναι μέσα στα έργα που θα παραδοθούν με την εργολαβία για την ανακατασκευή του χώρου κτιρίου αναψυχής στο Πάρκο.

Η αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου τόνισε ότι πρόκειται για έναν χώρο που μένει εκτεθειμένος και άρα χρειάζεται σοβαρή συντήρηση, ευχαριστώντας τις υπηρεσίες του δήμου και τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου για την προσπάθεια που έγινε και φέτος με εξαιρετικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι φέτος θα υπάρχουν πολλές συναυλίες, και από τοπικά μουσικά σχήματα.

Η υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου Χριστίνα Μπαλάσκα από την πλευρά της δήλωσε ότι οι μαγικές βραδιές του Ελληνίς θα είναι και πάλι εδώ με όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού στην διάθεση του κοινού.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έκανε μια σύντομη αναφορά στον εξαιρετικό χώρο του Ελληνίς κάνοντας λόγο για έναν από τους ωραιότερους θερινούς κινηματογράφους στην Ελλάδα, αν όχι τον ωραιότερο. “Είναι κάτι που μας το λένε από όλη την χώρα κι εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το Ελληνίς στο καλύτερο δυνατό επίπεδο” τόνισε ο δήμαρχος Αγρινίου.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα:

Ιόνιο – Κεφαλονιά: Παραλία Ξι από τις 20 πιο παράξενες του κόσμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ