ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρίνιο: Παναιτωλικός, μπάσκετ, στίβος σε ιδανική στιγμή για Έλληνες αθλητές

Αγρίνιο: Παναιτωλικός, μπάσκετ, στίβος σε ιδανική στιγμή για Έλληνες αθλητές

Αγρίνιο: Παναιτωλικός, μπάσκετ, στίβος σε ιδανική στιγμή για Έλληνες αθλητές

 

Μπορεί να περνάει στα ψιλά γράμματα, όμως τα σπορ και ευρύτερα ο αθλητισμός στην περιοχή Αγρινίου και περιχώρων είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι. Ειδικά αν είσαι Έλληνας αθλητής σε νέα ηλικία, πριν βγάλεις όλα όσα μπορείς να προσφέρεις.

Να το δούμε μέσα από τον στίβο και τις πάμπολλες επιτυχίες που έχει δει το Αγρίνιο τους τελευταίους μήνες; Αποκορύφωμα τα όσα απίθανα έκαναν τα αδέρφια Σταμούλη στα 5000 μέτρα, με πρώτη και τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μόλις πριν λίγες μέρες.

Ή μήπως δεν είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός θα είναι μέσα στις λίγες ποδοσφαιρικές ομάδες πρώτης γραμμής που θα έχουν τόσους πολλούς Έλληνες στις τάξεις της; Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ανανέωση Καρέλη και ο ερχομός Χατζηθεοδωρίδη απλώς δείχνουν τον δρόμο, η αγρινιώτικη ομάδα ίσως και να έχει τα πρωτεία στο ντόπιο στοιχείο στην Superleague.

Και να μην ξεχάσουμε το μπάσκετ, φυσικά. Ο δρόμος του Α.Ο. Αγρινίου φαίνεται να περνάει μέσα από τοπικές συνεργασίες και ένωση διαφορετικών αγρινιώτικων δυνάμεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα υποδομών στην περιοχή για φέτος, την Άλφα93, που θα λειτουργεί πλέον ως το φυτώριο για το μπάσκετ του ΑΟΑ, σε μια κίνηση που συζητιέται από όταν θυμόμαστε το μπάσκετ στην πόλη.

Ας μην ακουγόμαστε μόνο για την γκρίνια και την μιζέρια. Γίνονται… πραγματάκια στα μέρη μας και το ελληνικό στοιχείο στα αθλητικά πράγματα δυναμώνει το Αγρίνιο.

 

Γ.Σ.

 

 

 

 

Πολλά τα κρούσματα κορωνοϊού, 177 στην Αιτωλοακαρνανία, 15.839 συνολικά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ