ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Έληξε ο …αποκλεισμός στην οδό Μεσολογγίου – Στο χώρο των πρώην Καπναποθηκών Ηλιού μετατοπίστηκε ο φράχτης (εικόνες)

Αγρίνιο: Έληξε ο …αποκλεισμός στην οδό Μεσολογγίου – Στο χώρο των πρώην Καπναποθηκών Ηλιού μετατοπίστηκε ο φράχτης (εικόνες)

Αγρίνιο: Έληξε ο …αποκλεισμός στην οδό Μεσολογγίου – Στο χώρο των πρώην Καπναποθηκών Ηλιού μετατοπίστηκε ο φράχτης (εικόνες)

Ο φράχτης που για λόγους προστασίας των διερχόμενων είχε μπει στο οδόστρωμα έξω από τις Καπναποθήκες Ηλιού, στο Αγρίνιο, ξηλώθηκε.

Σήμερα Τρίτη (25.10.22), μερικές ημέρες μετά την κατεδάφιση του ετοιμόρροπου κτιρίου, το αποκλεισμένο τμήμα της Μεσολογγίου δόθηκε στην κυκλοφορία για τους οδηγούς οχημάτων.

Συνεργεία του Δήμου Αγρινίου εργάστηκαν πυρετωδώς, ώστε να μετατοπίσουν την περίφραξη στο χώρο όπου μέχρι προσφάτως έστεκε το βιομηχανικό κτίριο. Οι πάσσαλοι και το συρματόπλεγμα αποτρέπουν τώρα την είσοδο στην έκταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε πολυκατοικίες. Παράλληλα, έμφαση δόθηκε στην καθαριότητα της περιοχής.

Στο σημείο έχει δημιουργηθεί μια νέα πραγματικότητα για περίοικους και επαγγελματίες.

Δείτε εικόνες:

Τιμήθηκε ο Nαυπάκτιος ζωγράφος Γιάννης Αρτινόπουλος – Συγκινητική η παρουσία του κόσμου στο Αρχοντικό Μπότσαρη (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ