ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε μια εντυπωσιακή βραδιά  στην λίμνη Τριχωνίδα ο Δήμος Αγρινίου αποχαιρέτησε τους χορευτές και τις χορεύτριες που μετείχαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Οι αποστολές ευχαρίστησαν το κοινό για την ανταπόκριση και τη φιλοξενία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που καθήλωσε τους θεατές.

Οι 400 περίπου χορευτές από ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες ξεδίπλωσαν το ταλέντο και την χάρη τους αποδεικνύοντας ότι οι εθνικοί χοροί έχουν ξεχωριστή αξία.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  ευχαρίστησε τις αποστολές για την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ της πόλης και υποσχέθηκε την επόμενη χρονιά να είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένο: «Αποχαιρετούμε τους ξένους φίλους μας από τη λίμνη Τριχωνίδα στο φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Τους ευχαριστούμε για τις ξεχωριστές βραδιές που μας χάρισαν. Όλοι μαζί,  ελληνικά και ξένα συγκροτήματα, έγιναν  ένα πολύχρωμα μωσαϊκό λαών και παραδόσεων.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η παράδοση είναι η αλυσίδα που συνδέει τις γενιές μεταξύ τους. Ένας λαός που έχει ξεχάσει την παράδοση του  είναι ένας λαός χωρίς μνήμη. Ένας λαός που επενδύει στην παράδοσή του είναι ένας λαός με μέλλον.  Άλλωστε η  παράδοση ήταν, και παραμένει, το απόσταγμα της μακραίωνης πορείας  κάθε έθνους. Η συνέχιση  της  αποτελεί  διαχρονικά μια από τις μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις μας».

diethnes-festival-paradosiakwn-xorwn (1)

diethnes-festival-paradosiakwn-xorwn (2)

diethnes-festival-paradosiakwn-xorwn (4)

diethnes-festival-paradosiakwn-xorwn (5)

diethnes-festival-paradosiakwn-xorwn (6)

Συνεργεία του Δήμου Αγρινίου καθάρισαν την Εθνική Οδό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr