ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: 50 Χρόνια της Φιλοτελικής Εταιρείας – Σπάνια εκθέματα και συλλογές στα εγκαίνια της έκθεσης

Αγρίνιο: 50 Χρόνια της Φιλοτελικής Εταιρείας – Σπάνια εκθέματα και συλλογές στα εγκαίνια της έκθεσης

Αγρίνιο: 50 Χρόνια της Φιλοτελικής Εταιρείας – Σπάνια εκθέματα και συλλογές στα εγκαίνια της έκθεσης

Με μια εντυπωσιακή έκθεση γιορτάζει τα 50 της χρόνια η Φιλοτελική Εταιρεία Αγρινίου, στην παλαιά λαχαναγορά στο Αγρίνιο.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, διοργανώνεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕIΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (1972), στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης (Παλαιά Δημοτική Αγορά).

Συλλέκτες από Ελλάδα και Κύπρο εκθέτουν βραβευμένες συλλογές γραμματοσήμων.

Στην πλούσια θεματολογία περιλαμβάνονται συλλογές με θέματα Αρχαία Ελληνική Ιστορία και Μυθολογία, Επανάσταση του 1821, Ολυμπιακοί Αγώνες, Αστρονομία, παλιά καρτ-ποστάλ από τις σημαντικές πόλεις του Νομού μας.

Σπάνια εκθέματα και εντυπωσιακές συλλογές περιμένουν τους επισκέπτες της Εθνικής Συναγωνιστικής Έκθεσης που διοργανώνει η Φιλοτελική Εταιρεία Αγρινίου αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου ο οποίος παραβρέθηκε μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ν. Φαρμάκη στα εγκαίνια της έκθεσης.

Συγχαρητήρια στα μέλη για τα 50 χρόνια δράσης, είπε χαρακτηριστικά.

 

Ευάγγελος Αποστολάκης: Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για το χειρότερο ενδεχόμενο της πολεμικής σύρραξης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ