ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Έκκληση για βοήθεια για τον 18χρονο Γιάννη

Αγρίνιο: Έκκληση για βοήθεια για τον 18χρονο Γιάννη

Αγρίνιο: Έκκληση για βοήθεια για τον 18χρονο Γιάννη

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει ο πυροσβέστης Μάριος Πάνου, πατέρας του 18χρονου Γιάννη που τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από πτώση, από την οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγρινίου, τον περασμένο Ιούνιο.

Ο 18χρονος Γιάννης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νοσοκομείο Γεννηματά στην Αθήνα, όπου και κάνει φυσικοθεραπεία εργοθεραπεία, ενώ έχει διαγνωστεί με ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού.

«Από ‘δω και πέρα χρειάζεται να τον μεταφέρουμε σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα το «ANIMUS» όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια ποιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος» αναφέρει ο πατέρας του, Μάριος Πάνου.

Ακολουθεί ανακοίνωσή του:

«Χαίρεται,

Το όνομα μου είναι Πάνου Μάριος και είμαι πυροσβέστης.

Από τον Ιούνιο του 2020 εγώ και η οικογένεια μου αντιμετωπίζουμε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση μετά τον βαρύτατο τραυματισμό από πτώση μεγάλου ύψους του υιού μας Γιάννη 18 χρονών.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γεννηματά στην Αθήνα όπου και κάνει φυσικοθεραπεία εργοθεραπεία. Η διάγνωση είναι ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού.

Από ‘δω και πέρα χρειάζεται να τον μεταφέρουμε σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα το “ANIMUS” όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια ποιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος.

Ζητάμε οικονομική βοήθεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα αυξημένα έξοδα νοσηλείας, μετακίνησης για να τον βλέπουμε κάποιες φορές το μήνα, και άλλα πολλά τα οποία χρειάζεται το παιδί μας.

Όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό για να μας ενισχύσει.

IBAN : GR03 0172 4000 0054 0005 6276 226 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου : ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Όποιος χρειάζεται απόδειξη των λεγόμενών μου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6945759811 όπου και θα μπορώ να του παρουσιάσω έγγραφα που αποδεικνύουν την κατάσταση του Γιάννη.

Ευχαριστώ πολύ…»

Πηγή: karvasaras.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr