ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου το νέο ΚΕΠ στον Άγιο Κωνσταντίνο (ΔΕΙΤΕ VIDEO + ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου το νέο ΚΕΠ στον Άγιο Κωνσταντίνο (ΔΕΙΤΕ VIDEO + ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου το νέο ΚΕΠ στον Άγιο Κωνσταντίνο (ΔΕΙΤΕ VIDEO + ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρουσία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά εγκαινίασε το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Άγιο  Κωνσταντίνο.

Τα γραφεία που θα τεθούν σε λειτουργία από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου αναμένεται να εξυπηρετούν τις ανάγκεςτων κατοίκων  όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρου του Δήμου όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου: “ Είμαι ειλικρινά χαρούμενος γιατί σήμερα υλοποιούμε ένα αίτημα των συμπολιτών μας. Από αύριο το πρωί οι κάτοικοι  του Αγίου Κωνσταντίνου θα μπορούν να απολαμβάνουν των υπηρεσιών του 2ου ΚΕΠ με παράλληλη αποσυμφόρηση του κέντρου του Αγρινίου. Εμείς ως δημοτική αρχή επιβεβαιώνουμε στην πράξη την φιλοσοφία λειτουργίας των ΚΕΠ που σχεδιάστηκαν για τον πολίτη με στόχο την εξυπηρέτηση του. Η λειτουργία του ΚΕΠ είναι ένα μόνο από τα πολλά έργα που έχουμε οραματιστεί για τον Άγιο Κωνσταντίνο. Τα ξέρετε όλοι, τα βλέπετε σιγά σιγά να ολοκληρώνονται καθώς βελτιώνεται η καθημερινότητα σας. Ήδη μαζί σχεδιάζουμε και τα επόμενα έργα. Εύχομαι καλή δύναμη στους υπαλλήλους και  καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα».

Ο πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Κωνσταντίνου Θέμης Γαμβρούληςεξέφρασε τις ευχαριστίες των κατοίκων:«Μιλώντας εκ μέρους των συμπολιτών μου θέλω, κ.Παπαναστασίου,   να σας πω ότι σας ευχαριστούμε γιατί καταφέρατε ως Δήμαρχος  να εισχωρήσετε στις συνειδήσεις των πολιτών και να εκφράσετε τις βαθιές επιθυμίες και ανάγκες μας. Καλή δύναμη και πορεία σε όλους. Αξίζουν ολόθερμες ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για να λειτουργήσει το ΚΕΠ. Ιδιαιτέρως στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Όλγα Σαλακίδου. Θέλω να τονίσω ότι κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει κανένα μεγάλο έργο που λειτουργεί επαγαθώ της κοινωνίας».

Δημοσιεύτηκε από Συνείδηση Εφημερίδα στις Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Αιτωλοακαρνανία: Νέο πανεπιστήμιο στα σκαριά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr