ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Εγκαινιάστηκε η 1η Έκθεση Ρομποτικής και Τεχνολογίας

Αγρίνιο: Εγκαινιάστηκε η 1η Έκθεση Ρομποτικής και Τεχνολογίας

Αγρίνιο: Εγκαινιάστηκε η 1η Έκθεση Ρομποτικής και Τεχνολογίας

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 η 1η Έκθεση Ρομποτικής και Τεχνολογίας στο Αγρίνιο που θα λειτουργεί μέχρις τις 12 Ιουνίου στην Παλαιά Δημοτική Αγορά στο Αγρίνιο.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου για να παρακολουθήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας Ρομποτικής και Τεχνολογίας «Makerlab» με τη συμμετοχή τριών ομάδων ρομποτικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών.


Στην Έκθεση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γεώργιος Παπαναστασίου ,ο Ιδρυτής του Makerlab, κ. Παναγιώτης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτ/νίας, κ. Λίνος Μπλέτσας, καθώς και ο Δρ Παναγιώτης Κουστουμπάρδης ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πατρών και του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ. Παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνος Ζώης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος.

Η Έκθεση θα λειτουργεί στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου έως τις 12 Ιουνίου 2022 από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και από τις 6:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Φώτης Κωστούλας: Πρωτοφανής η στήριξη του κόσμου στον Παναιτωλικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ