ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείο (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείο (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείο (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας  κ. Κοσμά ο Δήμαρχος Αγρινίου εγκαινίασε το νέο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οδό Αναπαύσεως και Ηρακλείτου 1.

Ο νέος αυτός χώρος που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου είναι 360 τ.μ. και είναι ακριβώς κάτω από την αερογέφυρα του Αγρινίου και παραπλεύρως του νέου κλειστού γηπέδου μπάσκετ της πόλης!

Νωρίτερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια από τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου.

Στον χώρο αυτό θα εξυπηρετούνται οι 1.300 οικογένειες που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και οι χιλιάδες συμπολίτες μας που είναι στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ και στο ΚΕΑ.

Εξ αρχής ο σκοπός ήταν ο χώρος που θα βρίσκονταν για την μεταστέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αγρινίου να εξυπηρετεί εκτός από την εύκολη πρόσβαση όλων των ωφελούμενων, καθώς στην περιοχή υπάρχει και συγκοινωνία και τη στάθμευση μεγάλων οχημάτων για την εκφόρτωση προϊόντων.

Παράλληλα, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης του κόσμου κατά τις ημέρες της διανομής, ο νέος χώρος μπορεί εύκολα να υποστηρίξει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πρωτοκόλλων πρόληψης κατά του covid, καθώς οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτον ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και άνετο εξωτερικό χώρο ώστε αν χρειαστεί κάποιος να αναμένει να το κάνει με ασφάλεια για την σωματική του ακεραιότητα, χωρίς επίσης να δημιουργεί πρόβλημα στην διέλευση των οχημάτων.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγρινίου : “Μακάρι να μην υπήρχε η ανάγκη περισσότερων υποδομών στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών. Με πολύ ευαισθησία και μεγάλη προσήλωση από τους εργαζόμενους προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας. Καταφέραμε να μεγαλώσουμε την υποστήριξη στους ευάλωτους συμπολίτες μας και να αυξήσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Σήμερα εγκαινιάζουμε έναν μεγαλύτερο χώρο, πιο λειτουργικό, ο οποίος  καλύπτει περισσότερες ανάγκες. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Ευχαριστώ θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τη συνεργασία. Η συμβολή όλων των εργαζομένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καλαντζή είναι καθοριστική και τους ευχαριστούμε».

Παρόντες στην εκδήλωση οι Αντιπεριφερειάρχες Μ. Σαλμά, Θ. Μαυρομμάτης, Λ. Δημητρογιάννης, ο πρ. του ΔΣ Γ. Φαρμάκης,  οι Αντιδήμαρχοι Κ.Καλαντζής, Β. Φωτάκης, Θ.Γρίβας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρόεδροι Κοινοτήτων.

Θεοδωρίδου: Οι μολύνσεις των παιδιών με κορονοϊό θα οδηγήσουν σε νέες μεταλλάξεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr