ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Δράση ευαισθητοποίησης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών στις 8 Μαρτίου

Αγρίνιο: Δράση ευαισθητοποίησης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών στις 8 Μαρτίου

Αγρίνιο: Δράση ευαισθητοποίησης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών στις 8 Μαρτίου

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με την αντιμετώπιση της κακοποίησης που βιώνουν οι γυναίκες, διοργανώνει στο Αγρίνιο ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο.

Είναι μια ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αποτελεί τιμή στην προσωπικότητά της και στους πολλαπλούς ρόλους της, ως μάνας, συζύγου, εργαζόμενης, ενεργού μέλους της κοινωνίας .

Με αφορμή την Ημέρα αυτή, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας &Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου θα πραγματοποιήσει δράση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με την αντιμετώπιση της κακοποίησης που βιώνουν οι γυναίκες, τον αγώνα εξάλειψης σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο καθώς και για το έργο του ξενώνα.

Η δράση θα περιλαμβάνει διανομή ενημερωτικού υλικού και θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη (πλησίον του Δημαρχείου) την Τρίτη, 8 Μαρτίου και ώρα 11.00-13.00.

Η Αμαλία Βούλγαρη – Πολονύφη για την παγκόσμια ημέρα Γυναίκας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ