ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Δράση του Δήμου για την υγιεινή διατροφή

Αγρίνιο: Δράση του Δήμου για την υγιεινή διατροφή

Αγρίνιο: Δράση του Δήμου για την υγιεινή διατροφή

Στο επίκεντρο θα βρεθεί αύριο Τετάρτη στο Αγρίνιο η ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγιεινής διατροφής, παράμετρος ιδιαίτερα σοβαρή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού εν μέσω πανδημίας.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγρινίου με Παράρτημα Ρομά, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πληθυσμού θα πραγματοποιήσει δράση την Τετάρτη 26/1/2022από τις 11.00π.μ. έως τις 13.00 στον πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη ( Δημαρχείο Αγρινίου) με στόχο την έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών για την υγιεινή διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής,  θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου Υγείας, ένα για κάθε ηλικιακή ομάδα:

-.ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ. Απευθύνεται σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διατροφή και την υγεία τους (π.χ. γονείς,κηδεμόνες).

-.ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Απευθύνεται σε υγιή άτομα 18 έως 65 ετών

-ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 65 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

-ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ.

Η σωστή διατροφή, η συχνή σωματική άσκηση και ο υγιεινός τρόπος ζωής πάντα ήταν σημαντικά για τη ζωή μας. Ειδικότερα στην περίοδο της πανδημίας, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για να είμαστε και να μείνουμε υγιείς, να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να προστατέψουμε τον εαυτό μας, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου.

*Φωτογραφία αρχείου: olivemagazine.gr

Καβγάς Παπαδάκη με δικηγόρο: «Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, κόφτε τον» (video)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ