Αγρίνιο: Δόθηκαν σε κυκλοφορία δυο ακόμη δρόμοι, η 11ης Ιουνίου και η Γαλάνη

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος του Αγρινίου κύριος Γεώργιος Παπαναστασίου ενημέρωσε τους πολίτες της πόλης ότι δυο ακόμη δρόμοι, η 11ης Ιουνίου και η Γαλάνη

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΙ

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος του Αγρινίου κύριος Γεώργιος Παπαναστασίου ενημέρωσε τους πολίτες της πόλης ότι δυο ακόμη δρόμοι, η 11ης Ιουνίου και η Γαλάνη, δίνονται στην κυκλοφορία μετά την πλήρη ανακατασκευή τους!

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά : «Καθημερινά βλέπουμε να ολοκληρώνονται έργα που βελτιώνουν τη ζωή μας και κάνουν καλύτερο το περιβάλλον που ζούμε. Η ανακατασκευή της 11ης Ιουνίου και Γαλάνη είναι τμήμα μια σημαντικής παρέμβασης με εκτέλεση εργασιών μεγάλης κλίμακας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να αλλάξουμε το Αγρίνιο με έργα υποδομής».

Πρόκειται για ένα ακόμη τμήμα του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» που ολοκληρώνεται και παραδίδεται στους πολίτες.

Οι παρεμβάσεις προέβλεπαν ασφαλτοστρώσεις – πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, τοποθέτηση δικτύων Η/Μ με φωτιστικά τεχνολογίας LED και αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης. Επίσης κατασκευάστηκαν ράμπες πεζών και τοποθετήθηκε όδευση στα πεζοδρόμια για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Η ανάρτηση το Δημάρχου:

"Δυο ακόμη δρόμοι, η 11ης Ιουνίου και η Γαλάνη, δίνονται στην κυκλοφορία μετά την πλήρη ανακατασκευή τους! Το Αγρίνιο ομορφαίνει!"
#κάθε_μέρα_έργα

 

Lake Party Τrichonida: 2ος σταθμός του beach volley