ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Διασωληνώθηκε και δεύτερος τραυματίας από το χθεσινό τροχαίο στην Περιμετρική – Έψαχναν ΜΕΘ

Αγρίνιο: Διασωληνώθηκε και δεύτερος τραυματίας από το χθεσινό τροχαίο στην Περιμετρική – Έψαχναν ΜΕΘ

Αγρίνιο: Διασωληνώθηκε και δεύτερος τραυματίας από το χθεσινό τροχαίο στην Περιμετρική – Έψαχναν ΜΕΘ

Αρνητική είναι η εξέλιξη για την πορεία της υγείας και δεύτερου 20χρονου που ενεπλάκη  χθες σε τροχαίο με δίκυκλα στην Περιμετρική Αγρινίου. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε και κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωλήνωσή του. Αγώνας δρόμου να βρεθεί διαθέσιμο κρεββάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την ώρα που 20χρονος με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του “Αγίου Ανδρέα” στην Πάτρα, συνομήλικός του που τραυματίστηκε στο ίδιο τροχαίο χρήζει άμεσης νοσηλείας σε αντίστοιχη Μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr υπήρχε η πιθανότητα να μεταφερθεί ακόμα και στη Ζάκυνθο. Εν τέλει, ο νεαρός διακομίστηκε στα Γιάννενα καθώς βρέθηκε εκεί διαθέσιμη κλίνη στο Πανεπιστημιακό της πόλης.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει με τον πλέον δραματικό τρόπο τις προειδοποιήσεις του προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας, νευροχειρουργού Κωνσταντίνου Μπακόπουλου, για τις αρνητικές επιπτώσεις από τη μη λειτουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπακόπουλος είχε εκφράσει φόβους ότι θα απαιτηθεί η διακομιδή περιστατικών σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση πολυτραυματιών, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ακούστε τι είχε δηλώσει προ ημερών ο εκπρόσωπος των γιατρών στον “Δυτικά Fm  92,8” :

 

Πάνω από 500 κενά στα σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας – Προσλήψεις «βάλσαμο»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr