ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Διαψεύδει την καταγγελία για bullying σε 16χρονο ο νεαρός φερόμενος ως δράστης

Αγρίνιο: Διαψεύδει την καταγγελία για bullying σε 16χρονο ο νεαρός φερόμενος ως δράστης

Αγρίνιο: Διαψεύδει την καταγγελία για bullying σε 16χρονο ο νεαρός φερόμενος ως δράστης

Διαψεύδει το περιεχόμενο της καταγγελίας που έγινε στο sinidisi.gr (δημοσιεύτηκε στις  28-8-2022)  ο νεαρός –  φερόμενος ως δράστης του περιστατικού το οποίο διαδραματίστηκε σε internet café στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός και η οικογένειά του επικοινώνησαν με τα γραφεία της εφημερίδας “Συνείδηση” και ανέφεραν ότι τα γεγονότα δεν διαδραματίστηκαν έτσι όπως ιστορούνται στο δημοσίευμα και στην καταγγελία που υπέβαλλε η μητέρα του ανήλικου  αλλά τουναντίον ο φερόμενος ως παθών ανήλικος ήταν αυτός που εξύβρισε, απείλησε τον νεαρό χωρίς κανένα λόγο και αιτία μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών νεαρών και μαρτύρων που ήταν εκείνη την στιγμή εκεί.

‘Οπως ανέφεραν, για το περιστατικό υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις από την πλευρά του ανήλικου νεαρού φερόμενου ως παθόντος αλλά και  από την πλευρά του νεαρού ο οποίος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή κατάθεση, ψευδή καταμήνυση προτείνοντας αυτόπτες μάρτυρες για το περιστατικό που διαδραματίστηκε ενώ επιφυλάχθηκε να ασκήσει και μήνυση εναντίον της μητέρας του νεαρού ανήλικου για ψευδή καταγγελία.

Ο  δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη νεαρού κ. Παντελής Βαμβακάς,  τόνισε στη “Σ”  ότι “η υπόθεση αυτή σαφώς και δεν συνδέεται με κάποια άλλη υπόθεση και επιβεβαίωσε ότι υποβλήθηκε την ίδια στιγμή της σύλληψης, μήνυση κατά του νεαρού- ανηλίκου για το περιστατικό και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία αλλά ο νεαρός – ανήλικος δράστης δεν κρατήθηκε  στο Α.Τ Αγρινίου λόγω της ανηλικότητάς του”.

Κατά τα λοιπά,  ο κ. Βαμβακάς σημείωσε ότι  “η υπόθεση δεν κρίθηκε στην ουσία της ακόμα και καθαρά και μόνο για υπερασπιστικούς λόγους αναβλήθηκε σε ρητή δικάσιμο ενώ εκκρεμεί η ποινική δίωξη εις βάρος του νεαρού ανηλίκου για τις παραπάνω πράξεις”.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ