ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Η χρηματοδότηση φορέων και πολιτιστικών συλλόγων στο επίκεντρο του 24ου σεμιναρίου – εργαστηρίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (φωτο+ video)

Αγρίνιο: Η χρηματοδότηση φορέων και πολιτιστικών συλλόγων στο επίκεντρο του 24ου σεμιναρίου – εργαστηρίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (φωτο+ video)

Αγρίνιο: Η χρηματοδότηση φορέων και πολιτιστικών συλλόγων στο επίκεντρο του 24ου σεμιναρίου – εργαστηρίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (φωτο+ video)

Νωρίτερα το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνάνας πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα σεμινάριο, το 24ο από τα σεμινάρια – προγράμματα, από το Επιμελητήριο, το οποίο όμως αφορούσε την χρηματοδότηση φορέων και πολιτιστικών συλλόγων.

Στο σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχε ως συνδιοργανωτής, εκτός από το Επιμελητήριο, ο Δήμος Αγρινίου και το “MOSAIC HUB” παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρήσεων και πολιτιστικών συλλόγων ώστε να ενημερωθούν για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος του φορέα ή της επιχείρησης που εκπροσωπούν.

Οι συνδιοργανωτές ήρθαν σε επαφή με πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής για να τους ενημερώσουν για την συγκεκριμένη εκδήλωση – σεμινάριο του Επιμελητηρίου, μέσω του οποίου μπορούν να αναπτύξουν περεταίρω την δραστηριότητά τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία ως προς την δραστηριότητά τους, καθώς θα διαθέτουν, αν και εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, χρηματοδότηση.

Οι ομιλητές τοποθετήθηκαν επί του θέματος στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το οποίο άνοιξε εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Ρόμπολας και εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου απεύθυνε χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου. Κατά την έναρξη διαβάστηκε μάλιστα και επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Τσιχριτζή, καθώς ο ίδιος εκτάκτως αναχώρησε για την Αθήνα για υποχρεώσεις του Επιμελητηρίου.

Αυτό το σεμινάριο – εργαστήριο ήταν το 24ο, όπως προαναφέραμε, και είχε ως θέμα τις πηγές χρηματοδότησης των δημιουργικών και πολιτιστικών ΜΜΕ συλλογών, οργανώσεων, επιχειρήσεων και φορέων, ενώ οι εισηγητές ήταν ο κ. Ανδρέας Τσιλίρας και ο κ. Γιώργος Σάρλης και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης: «ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω συνεργατικών χώρων (hubs) Holistic networking of creative industries via hubs – Creative@Hubs».

Αποτέλεσε το πρώτο “βήμα” για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερα πράγματα και εργαλεία χρηματοδότησης ανάλογα με την πρόταση που θα υποβάλλουν, ζητώντας την καθοδήγηση των ειδικών και του Επιμελητηρίου.

Νέα απάτη με δήθεν email από την ΕΛ.ΑΣ.: «Εμπλέκεστε σε υπόθεση πορνογραφίας»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ