Αγρίνιο: «Άστραψε» η πλατεία στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά -Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού από το Δήμο

Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Αγρινίου στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.
Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Αγρινίου στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.

Όπως αναφέρει ενημέρωση του Δήμου Αγρινίου, συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας έβαψαν τα παρτέρια για να ομορφύνει ο χώρος σε όλο το εύρος της πλατείας. Επιπλέον καλλωπίστηκαν τα παγκάκια και ο χώρος πέριξ της πλατείας με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιάννη Βασιλείου και του προέδρου της Κοινότητας Αγρινίου Κώστα Μποκώρου.

«Εργαζόμαστε καθημερινά για να κάνουμε ακόμη πιο όμορφες και ανθρώπινες τις γειτονιές μας. Ακούμε τους δημότες μας, καταγράφουμε τις ανάγκες και απαντούμε με έργα. Θέλω όμως για ακόμα μια φορά να απευθύνω έκκληση για την προστασία των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου
μας. Είναι ευθύνη όλων και καθενός από εμάς ξεχωριστά», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βασιλείου.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΕΥΑΑ: Γιατί είναι σημαντικές οι παρεμβάσεις στον κεντρικό αγωγό σε Μακρυνεία και Αράκυνθο

Σε εξέλιξη είναι οι σημαντικές παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΑ στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης των Δημοτικών Ενοτήτων Μακρυνείας και Αρακύνθου, Αγρινίου.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;