ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Ασφαλέστερο και δημιουργικό το προαύλιο σχολείων με παρεμβάσεις του Δήμου ύψους 600.000 ευρώ

Αγρίνιο: Ασφαλέστερο και δημιουργικό το προαύλιο σχολείων με παρεμβάσεις του Δήμου ύψους 600.000 ευρώ

Αγρίνιο: Ασφαλέστερο και δημιουργικό το προαύλιο σχολείων με παρεμβάσεις του Δήμου ύψους 600.000 ευρώ

Αλλάζουν όψη προαύλια σχολείων του Αγρινίου, κυρίως της Δευετροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από παρεμβάσεις ύψους 600.000 ευρώ.

Τι ανακοίνωσε ο Δήμος

Εκτεταμένες εργασίες στους αύλειους χώρους σχολείων των Δημοτικών Ενοτήτων Αγρινίου προωθεί η Δημοτική Αρχή μετά την υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Όπως ανακοινώθηεκ, το έργο προϋπολογισμού 600.000 € περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και σε μεγάλες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Αγρινίου.

Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή αθλητικού δαπέδου στα εξωτερικά γήπεδα Βόλεϊ ή Μπάσκετ με αντιολισθητική επένδυση, πλακοστρώσεις στους αύλειους χώρους για την αποκατάσταση επικινδύνων τμημάτων και κατασκευή αγωγών όμβριων για την απομάκρυνση των νερών ανάλογα με τις ανάγκες των σχολείων.

«Με στοχευμένες παρεμβάσεις στα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα των αύλειων χώρων με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών. Με την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Δήμου, Σχολικών Επιτροπών, Συλλόγων Διδασκόντων και Συλλόγων Γονέων προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα με στόχο ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για τα παιδιά μας. Έχουμε αποδείξει ότι η αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση μας απέναντι στα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Αγρίνιο: Αντιπροσωπείες ξένων χορευτικών συγκροτημάτων υποδέχεται αύριο ο δήμαρχος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ