ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Με ασφάλεια η πρόσβαση στο Μουσικό Σχολείο μετά τις εργασίες ανάπλασης (εικόνες)

Αγρίνιο: Με ασφάλεια η πρόσβαση στο Μουσικό Σχολείο μετά τις εργασίες ανάπλασης (εικόνες)

Αγρίνιο: Με ασφάλεια η πρόσβαση στο Μουσικό Σχολείο μετά τις εργασίες ανάπλασης (εικόνες)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης που εκτελούνταν στις οδούς δυτικά και νότια του Μουσικού Σχολείου, στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, οι παρεμβάσεις περιλάμβαναν εργασίες εκσκαφής, κατασκευή ρείθρων, κρασπέδων, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεις, τοποθέτηση δικτύων Η/Μ αλλά και αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης- αποχέτευσης.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών: «Συμπληρώνεται σιγά – σιγά το παζλ ενός σημαντικού έργου στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης. Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι περιμετρικά του Μουσικού Σχολείου διευκολύνοντας ουσιαστικά την καθημερινή πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο τους. Τα παιδιά μας με ασφάλεια θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από τον σχολικό χώρο».

Συνεχίζονται οι υπόλοιπες εργασίες που υλοποιούνται στην περιοχή στο πλαίσιο του έργου της «Λειτουργικής αναβάθμισης επιχειρηματικού κέντρου στη ΝΑ Είσοδο
πόλης Αγρινίου» από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» το οποίο ολοκληρώνει την ανάπλαση της Νοτιανατολικής περιοχής του Αγρινίου.

Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά: Πώς καλύφθηκαν τα έξοδα για την κηδεία 54χρονου Ναυπάκτιου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ