ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Απίστευτη ουρά στη ΔΕΗ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Απίστευτη ουρά στη ΔΕΗ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Απίστευτη ουρά στη ΔΕΗ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Από σήμερα άνοιξαν τα καταστήματα της ΔΕΗ, αλλά η εικόνα είναι απογοητευτική. Aπό νωρίς το πρωί δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο υποκατάστημα της εταιρείας στο Αγρίνιο δημιουργώντας τεράστια ουρά αναμονής, ενώ αντίστοιχη είναι και η εικόνα σε πολλά τραπεζικά υποκαταστήματα του Αγρινίου. 

Τα μέτρα όπως λένε οι υπεύθυνοι θα είναι αυξημένα. Ήδη για να γίνει λίγο καλύτερη η κατάσταση χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας, ενώ στο κτίριο μπαίνουν ανά ομάδες ώστε οι πολίτες να εξυπηρετούνται καλύτερα και με ασφάλεια.

Η ΔΕΗ έχει ενημερώσει ότι οι συναλλαγές μπορούν να γίνονται και τηλεφωνικά. Εξάλλου με χθεσινή ανακοίνωση η εταιρεία σημείωνε, ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης (μετά τις 26 Μαρτίου) μεγάλο τμήμα των καταναλωτών μετακινήθηκε σε ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr καθώς οι ηλεκτρονικές πληρωμές αυξήθηκαν κατά 80%, οι νέοι πελάτες e-bill παρουσίασαν αύξηση 300%, τα ηλεκτρονικά αιτήματα αυξήθηκαν 84% και συνολικά πάνω από το 30% του συνόλου των συναλλαγών διενεργείται ηλεκτρονικά.

Αντίστοιχα, στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 παρατηρείται στο ίδιο διάστημα αύξηση των απαντημένων κλήσεων 45% και επιστροφή 15.000 κλήσεων σε πελάτες μέσω της υπηρεσίας call back.

Restart για την αγορά μέρος… δεύτερο: Ποια μαγαζιά ανοίγουν σήμερα με κανόνες και περιορισμούς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr