ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Αντιπροσωπείες ξένων χορευτικών συγκροτημάτων υποδέχτηκε ο δήμαρχος (εικόνες)

Αγρίνιο: Αντιπροσωπείες ξένων χορευτικών συγκροτημάτων υποδέχτηκε ο δήμαρχος (εικόνες)

Αγρίνιο: Αντιπροσωπείες ξένων χορευτικών συγκροτημάτων υποδέχτηκε ο δήμαρχος (εικόνες)

Αντιπροσωπείες των συγκροτημάτων  που μετέχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου  καλωσόρισε τους χορευτές από το Μεξικό, τη Χιλή, τη Ρουμανία, τη Βοσνία, τη Σερβία, την Κροατία. την Αλβανία, το Κιργιστάν και το Ιράν  προσφέροντας αναμνηστικά δώρα.

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών έχει  γίνει θεσμός για την πόλη. Είμαστε ξεχωριστά χαρούμενοι που μπορούμε να φιλοξενήσουμε ξανά  χορευτές που ταξίδεψαν από μακρινές χώρες για να γνωρίσουν τον τόπο μας. Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε να σας απολαύσουμε στην πλατεία Δημοκρατίας αλλά και στις δημοτικές ενότητες», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Τους χορευτές καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή διαμονή στο Αγρίνιο η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου.

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. ξεκινά η παρέλαση των χορευτικών  συγκροτημάτων κατά μήκος της οδού Παπαστράτου και στις 9.00 μ.μ.  θα γίνει η επίσημη Τελετή Έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην πλατεία Δημοκρατίας.

Που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test αύριο σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ