ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Αντιδρούν στο φορολογικό και οι λογιστές – Καμία ηλεκτρονική υποβολή την Τετάρτη

Αγρίνιο: Αντιδρούν στο φορολογικό και οι λογιστές – Καμία ηλεκτρονική υποβολή την Τετάρτη

Αγρίνιο: Αντιδρούν στο φορολογικό και οι λογιστές – Καμία ηλεκτρονική υποβολή την Τετάρτη

Στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 22 Νοεμβρίου για το φορολογικό θα συμμετάσχουν στο Αγρίνιο και ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία οι λογιστές απέχοντας παράλληλα από κάθε ηλεκτρονική υποβολή.

Στις 9 και 30 το πρωί θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Αγρινίου, όπως κάνει γνωστό η Ένωσή τους, ενώ μετά θα συμμετάσχουν σε συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί από τον Εμπορικό Σύλλογο στο  κέντρο της πόλης.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας: 

Αποφασίζουμε την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου, προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη αντίδρασή μας στο προωθούμενο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει καίρια τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ζητώντας την άμεση απόσυρση του και διεκδικώντας τη συμμετοχή των φορέων σε ένα ουσιαστικό διάλογο με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα για όλους.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΑΠΟΧΗ από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Καλούμε τα Μέλη μας και όλους τους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου στις 09:30 π.μ. όπου θα κατατεθεί και ψήφισμα της Ένωσης μας.

Ακολούθως θα παραστούμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο της Ι. Σταΐκου ώρα 10:00 π.μ.

*Φωτογραφία αρχείου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ